Trainingsladder : training ladder. ([s.l.] : Kipsta, 2018)
4 meter
Bij deze trainingsladder kun je de afstand tussen de 'sporten' variëren of ook meerdere ladders combineren zodat je tal van coördinatie-oefeningen kunt maken. Bij deze trainingsladder kun je de afstand tussen de 'sporten' variëren of ook meerdere ladders combineren zodat je tal van coördinatie-oefeningen kunt maken.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE