Weerstandsband crosstraining 25kg : fitness training band. ([s.l.] : Domyos, 2018)
25kg - 55lbs
Ontworpen voor: krachttraining, crosstraining of fysieke voorbereiding. Een weerstandsband is een handig hulpmiddel om je spieren te versterken en ook bij het stretchen. Dit veelzijdig accessoire wordt je beste maatje bij je sessies.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE