Halters pvc 3 kg : pilates figuurtraining. ([s.l.] : Domyos, 2018)
2 stuks van 3 kg elk
Ontworpen voor: spierverstevigende oefeningen en figuurtraining, thuis of in de fitness. Wil je je bovenlichaam verstevigen? Ga voor deze halters en kies het gewicht dat je nodig hebt: van 0,5 tot 5 kg. Pluspunt: rolt door zijn vorm niet over de grond.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE