Halters 5 kg : Hex Dumbbell. ([s.l.] : Domyos, 2018)
2 stuks van 5 kg elk
Ontworpen voor: krachttraining en functionele trainingen type crossfit. Perfect om je fysiek klaar te stomen. Een veelzijdige halter, voor krachttraining en functionele oefeningen (zoals opdrukken). De zeshoekige vorm zorgt voor extra stabiliteit. Stevig rubber voor bescherming tegen schokken.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE