Verstelbare horde : 3 hoogtes - geel. ([s.l.] : Kipsta, 2018)
Onze ontwikkelaars hebben deze horde met 3 hoogtes (15, 25 en 30 cm) ontworpen om de fysieke conditie van spelers te verbeteren. Om je sprongen aan te passen, is deze horde verstelbaar in de 3 voorgestelde hoogtes.
10 hordes beschikbaar
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE