Massagerol foam roller soft : training. ([s.l.] : Domyos, 2018)
Ontworpen voor: crosstraining: opwarming, training van de beweeglijkheid van de gewrichten en de spieren. Ideaal aan het begin en einde van een sessie voor een complete en goed opgebouwde training.
8 stuks beschikbaar
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE