Kettlebell 6 kg. ([s.l.] : Domyos, 2018)
Ons ontwerpteam heeft deze kettlebell specifiek voor crossfit ontwikkeld. Combineer krachttraining met cardiotraining! Door te trainen met een kettlebell word je sterker en soepeler, en vergroot je uithoudingsvermogen.
2 stuks beschikbaar
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE