Wall ball 3 kg. ([s.l.] : Domyos, 2018)
Ontworpen voor: functionele trainingen van het type crosstraining. Perfect om je fysiek klaar te stomen. Maakt je WOD's compleet! Door te trainen met wall balls verbeter je je uithoudingsvermogen, je coördinatie en je spierkracht.
2 exemplaren beschikbaar
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE