Battle rope : crosstraining. ([s.l.] : Artengo, 2018)
Zwaar touw voor crosstraining Battle rope - Ontworpen voor: crosstraining (functional training). Het verbeteren van je fysieke conditie: kracht, vermogen en cardiovasculaire uithouding. Ideaal om je lichamelijke conditie te verbeteren! Verbeteren van je lichamelijke conditie: kracht, vermogen, spiertoename en cardiovasculaire uithouding. Complete training voor het hele lichaam.
2 stuks beschikbaar
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE