Houtbewerking : compleet handboek. (Aartselaar : Deltas, 2010)
Hout is een nobel materiaal dat u met wat knowhow, handigheid en tijd kunt omtoveren tot de mooiste meubelstukken en voorwerpen voor in uw huis en tuin. Dit complete handboek staat vol vakkundige informatie en adviezen en een groot aantal stap-voor-stapprojecten voor de doe-het-zelver. U vindt de verschillende onderdelen gemakkelijk terug door de indeling van het boek in drie kleuren: * Basics: praktische informatie over de werkplaats en de verschillende soorten gereedschap, de basistechnieken, zoals houtverbindingen maken en het verlijmen van onderdelen, en het gebruik van hout * Projecten voor binnen: opbergmeubels, legplanken, boekenkasten, kisten, salontafels, speelgoedhuisjes en poppenhuizen * Projecten voor buiten: tuinmeubilair zoals tafels, stoelen, ligstoelen, vogelhuisjes en voederplanken, speelhuisjes en zandbakken Dankzij de gemakkelijk te volgen instructies, schema's en praktische tips kan elke doe-het-zelver de projecten in dit boek tot een goed einde brengen, van eenvoudige opbergbakken op wieltjes en een leuke speelboerderij tot een stijlvolle salontafel met een glazen blad.