Big data ontrafeld : neem betere zakelijke beslissingen met big data, data science en AI - Stephenson, David, ....- (Culemborg : Van Duuren Management, 2018)
Uitleg van het begrip 'big data'. In eenvoudige taal worden de voordelen van big data toegelicht. Ook de gevaren met betrekking tot dataprivacy en security komen aan bod. Het boek wordt afgesloten met adviezen hoe big data in een organisatie kunnen worden ingevoerd. De schrijver gebruikt veel aansprekende voorbeelden om zijn boodschap te verduidelijken. Door de prettige verteltrant is dit boek toegankelijk voor grote groepen lezers. Het is interessant voor sales- en marketingmedewerkers en managers die overwegen big data in te zetten. Bevat een inhoudsopgave, een index, een woordenlijst met definities van gebruikte termen en een literatuurlijst, maar geen register. Met een aantal figuren en grafieken in zwart-wit.