10 mindframes om leren zichtbaar te maken : denkkaders voor goede leerkrachten en docenten - Hattie, John, 1950-; Zierer, Klaus, ....- (Kalmthout : Pelckmans Pro, 2018)
Hoe leraren denken over leren en over hun eigen rol hierin, is een van de belangrijkste invloeden op de leerprestaties van leerlingen. Samen met Klaus Zierer beschrijft John Hattie de mindframes of denkkaders die leraren zich eigen kunnen maken om het maximale uit hun leerlingen te halen. Deze praktische gids met vragenlijsten, schema's, checklists en oefeningen laat voor elke school precies zien hoe de denkkaders kunnen worden toegepast.
Onderwijs ; methodiek - Onderwijskunde; Onderwijsvisie
Keywords: Onderwijspsychologie