De interieurbijbel 5 : hét antwoord op al je vragen over eigentijdse materialen, met pro's en contra's. (Tielt : Lannoo, 2018)
De Interieurbijbel is een klassieker in zijn genre. Tien jaar na de eerste publicatie blijft dit unieke en uiterst praktische naslagwerk een absolute must voor iedereen die gepassioneerd bezig is met mooie interieurs. Honderd actuele materialen passeren de revue en worden uitgebreid in woord en beeld gebracht met meer dan duizend foto's en verhelderende pro's en contra's. Het boek toont realistische toepassingen, vaak getekend door Belgische ( interieur)architecten. Het is een inspiratiebron voor ontwerpers en voor iedereen die van plan is grote of kleine werken aan zijn woning uit te (laten) voeren.
Woninginrichting