Powerpoint 2019 - Smit, Ronald, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2019)
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra?s.PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft Office 2019 als Office 365. U bedient PowerPoint met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies.
PowerPoint 2019