Word 2019 : voor Office 2019 en Office 365 - Kassenaar, Peter, 1969- (Culemborg : Van Duuren Media, 2019)
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Microsoft Word 2019 is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. U bedient het Office-programma met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies.