De heks van nummer 7 - Tinga, Floor, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3387) 7. De heks van nummer 7 - Floor Tinga (humor, avontuur, detective) met tekeningen van Floris De Smedt Mossel krijgt een kat cadeau voor zijn verjaardag. Vreemd genoeg verdwijnen op korte tijd alle katten uit het dorp, ook die van Mossel. De verdenking valt op de heks van nummer 7, een griezelige vrouw die katten haat. Mossel en zijn vrienden gaan op onderzoek.
Met tekeningen van Floris Desmedt - katten - ontvoering - misdaad
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad