Operatie Katje - Nollet, Marie, 1987- (Averbode : Averbode, 2018)
Mama en papa willen eindelijk een katje adopteren, op voorwaarde dat Jules braaf is … En Juul doet zijn uiterste best! Hij komt thuis met de beste punten van de klas, hij maakt elke dag zijn bed op, hij helpt papa de bladeren in de tuin bij elkaar te rapen, hij belt geregeld naar oma en hij verliest geen enkele kous onder zijn bed. Maar nog steeds heeft Juul geen katje. Wat is dan toch het probleem?
Leesniveau: AVI M5 - AVI 7