Gevoels- en behoeftespel : verbindende communicatie. ([s.l.] : Jeugd & Vrede, 2011)
Geweldloze Communicatie - In samenwerking met BlaBla vzw ontwikkelde Jeugd & Vrede het Gevoelens- en Behoeftenspel. Een set van 4 stevige doosjes met 4 reeksen van 64 kaartjes (formaat 7 x 10 cm) Auteurs: Corrylaura Van Bladel, BlaBla vzw. Jaartal: 2011 Uitgever: Jeugd & Vrede