Social shift : van social media naar social thinking - Jordaans, Koen, ....-; Van de Mond, Guus, ....-; Kapteijns, Stefan, ....-; Janssen Steenberg, Jaap, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Business Contact, 2018)
Koen Jordaans legt in "Social Shift' uit hoe je social media strategisch kunt inzetten, zodat ze concreet bijdragen aan je doelstellingen. Het medialandschap is in hoog tempo aan het veranderen. Social media spelen daarbij een cruciale rol. Maar alleen een bedrijfspagina op Facebook, wat twitteren en met z'n allen op LinkedIn zitten, daar bereik je je doelgroep niet mee. De Social Shift is het model waarmee Koen Jordaans al vele bedrijven en organisaties heeft geholpen om die slag wél te maken. In dit boek vertelt hij hoe dat in z'n werk gaat. Hij behandelt de theorie, geeft een praktisch stappenplan en beschrijft inspirerende cases. Hiermee kan elke ondernemer of manager zijn social media fundamenteel inzetten om management, communicatie, marketing, sales en recruitment te versterken.
Omslag vermeldt: Maak van elke medewerker een communicatie-expert
Keywords: Sociale media