Posterset Geweldloze Communicatie : Luisteren en spreken vanuit het hart. (Averbode : Averbode, 2018)
Actief en speels werken rond Verbindende en Geweldloze Communicatie. Flexibele en kindvriendelijke materialen voor al wie rond conflicten, weerbaarheid, verbondenheid, gevoelens, behoeften … wil werken.
Gevoelens als onze behoeften vervuld zijn Gevoelens als onze behoeften niet vervuld zijn Lijst van behoeften Afbeeldingen bij 48 gevoelens Afbeeldingen bij 48 behoeften Stappenplan voor empathie naar mezelf en naar de ander toe Hinkelbaan: Empathie naar mezelf toe Hinkelbaan: Empathie naar de ander toe
Didactisch materiaal -7 posters om te werken rond Verbindende en Geweldloze Communicatie