Handpoppen Geweldloze communicatie : Jakhals en giraf. (Averbode : Averbode)
Actief en speels werken rond Verbindende en Geweldloze Communicatie. Flexibele en kindvriendelijke materialen voor al wie rond conflicten, weerbaarheid, verbondenheid, gevoelens, behoeften … wil werken. - Marshall Rosenberg gebruikt twee dieren die symbool staan voor een manier van communiceren: Giraf (symbool voor Geweldloze Communicatie) en Jakhals (symbool voor taal van geweld). Kinderen vinden het bijzonder leuk om te werken met poppen. Voor het aanleren van de principes van Geweldloze Communicatie is er deze poppenset
Didactisch materiaal.
Keywords: Handpoppen