Hoe kunnen rugbycoaches krachtoefeningen aanleren bij spelers? - Cauwenberghs, Cian, ....-; Cherlet, Ruben, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors, Brugge. Sport en bewegen (Brugge : Howest, Departement Professionele Bachelors, 2018)
Rugby
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: brugge.bib@howest.be
Eindwerk sport en bewegen