Verbeter uw zelfbeeld in 7 stappen : een werkboek voor de cliënt - Korrelboom, Kees, 1951- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011)
'Verbeter uzelf in 7 stappen' is een werkboek voor iedereen die kampt met een negatief zelfbeeld. Dit werkboek gebruikt u naast een kortdurende therapeutische behandeling van negatief zelfbeeld. Negatief zelfbeeld (of lage zelfwaardering) komt voor bij mensen met diverse emotionele problemen, zoals depressie, sociale angst, persoonlijkheidsproblematiek en eetproblemen. Dit werkboek bevat informatie, formulieren en uitleg die u tijdens de behandeling nodig heeft.
Gedragstherapieën - Cognitieve gedragstherapie - Zelfvertrouwen