Droge voeding kassa 4 : Techniekkoffer en lespakket : 2e graad : landbouw. (Hasselt : Universiteit Hasselt, 2017)
'Droge voeding kassa 4' is een lespakket dat leerlingen op een handelingsgerichte en ontdekkende wijze inwijdt in de wondere wereld van techniek in voeding. Grondstoffen van voeding, verwerking, bewaring, verpakking, noem maar op: het zijn dit soort alledaagse thema's die de lage drempel vormen om techniek te integreren in je les. Er is een koffer per graad. Het pakket is gratis te downloaden via de website drogevoedingkassa4. Thema's: eerste graad: veeteelt tweede graad: landbouw derde graad: cacao
Wetenschappen - Techniek