Verbazingwekkende optische illusies : geloof jij je ogen nog? (Aartselaar : Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU, 2017)
Cirkels die opzwellen, stipjes die beginnen te dansen, een olifant met vijf poten, een man die in een prinses verandert... Je gelooft je eigen ogen niet als je de kaarten in deze doos bekijkt. Er staan een heleboel optische illusies op die je laten twijfelen aan alles wat je ziet! Ga de uitdaging aan en ontdek op de achterkant van elke kaart waarom je ogen je eigenlijk bedriegen.