Commerciële budgettering toegepast : een bedrijfseconomische aanpak voor klant- en marktgericht management - Vanhaverbeke, Johan A. M., ....-; Vanhaverbeke, Lieselot, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2017)
Commercieel budgetteren toegepast biedt een uitgebreide en praktische leidraad om professioneel een commercieel budget op te maken. Met een concreet stappenplan en tal van oefeningen!
Eerder verschenen onder de titel: Commercieel budgetteren toegepast : een bedrijfseconomische aanpak voor klant- en marktgericht management
Keywords: Budgetteren