Financieel beleid in de onderneming toegepast - Kegels, Kurt, ....-; Kimpe, Mieke, ....-; Peeters, Jeroen, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2017)
Dit handboek stoomt studenten en starters helemaal klaar voor de opstart van hun eigen bedrijf. Alle belangrijke fasen en valkuilen om een succesvolle onderneming uit te bouwen komen immers aan bod.
Keywords: Budgetteren; Financieel beleid