Thematische woordenschat Engels voor handel en economie : oefenboek - Hempelman, Robert, ....- (Almere : Intertaal, 2019)
Het oefenboek bevat: meerdere oefeningen bij elk thema; de oplossingen bij de oefeningen.
Keywords: Woordenschat ; Engels