Allemaal andersdenkenden : omgaan met cultuurverschillen - Hofstede, Geert, ....-; Hofstede, Gert Jan, 1956-; Minkov, Michael, 1959- (Amsterdam : Uitgeverij business contact, 2016)
Allemaal andersdenkenden is een van de invloedrijkste boeken van de afgelopen decennia. Het is een standaardwerk voor wie denkt over en werkt met cultuurverschillen: overheid en bedrijven, NGO's, studenten, reizigers en krantenlezers. Dit is de jongste, opnieuw herziene editie van Geert Hofstedes baanbrekende studie naar de manier waarop wij in ons denken, voelen en handelen beïnvloed worden door de cultuur waarin we zijn opgegroeid. De ‘dimensies van Hofstede' hebben blijvend bijgedragen aan wederzijds begrip tussen mensen in bedrijven, organisaties en andere sociale systemen over de hele wereld.
Cultures and organizations : software of the mind