De slimme organisatie : de toekomst van werk, leiderschap en innovatie - Lanting, Menno, ....- (Amsterdam : Business Contact, 2013)
Sociale netwerken spelen een steeds belangrijkere rol in de samenleving. Hoe kun je daar als bedrijf gebruik van maken? Welke mogelijkheden ontstaan er dankzij digitale technologie? Met praktijkvoorbeelden van o.m. NASA, Google en Philips, van virtuele teams en crowdsurfing tot serious games en feedbacksystemen.
Keywords: Organisatiekunde ; netwerken