In beeld met Instagram in 60 minuten - Jassies, Kirsten, ....- (S.l. : Haystack, 2015)
Deel alles wat je ziet met de wereld via Instagram. In dit praktische boek staat beschreven hoe je dit populaire platform privé en zakelijk kunt inzetten en hoe je snel meer likes en comments kunt verzamelen.
Keywords: Sociale media ; instagram