Het marketingplan - Wood, Marian Burk, ....-; De Berg, Esther, ....- (Amsterdam : Pearson, 2012)
Het marketingplan gaat verder waar algemenere marketingboeken vaak ophouden. Dit boek leert je stap voor stap hoe je een creatief en praktisch marketingplan schrijft. Elk hoofdstuk brengt je dichter bij je einddoel: een weloverwogen en gedegen marketingplan.
The marketing plan handbook
Keywords: Marketing