Handboek voor de soloreiziger : praktische tips en inspiratie voor een veilige, leuke en zorgeloze reis - Reid, Sarah, ....- (Tielt : Lannoo, 2018)
Plan je een roadtrip, een citytrip of een reis naar jouw droomeiland? Dit boek geeft je de know-how en het zelfvertrouwen om de wereld op eigen houtje te verkennen. Met advies van ervaren soloreizigers leer je hoe je jouw reisroute uitstippelt, jouw budget plant, andere mensen ontmoet en veilig, gezond en gelukkig blijft.
The solo travel handbook : practical tips and inspiration for a safe, fun and fearless trip
Keywords: Toerisme ; alleen reizen