Leer werken met PowerShell - Sellis, Roland, ....- (Amsterdam : Brinkman Uitgeverij, 2017)
Als je veel met beheer van Microsoft-systemen te maken hebt of krijgt, is het meer dan raadzaam je te verdiepen in PowerShell. In de (nabije) toekomst zal deze scripttaal meer en meer gebruikt worden. In veel Microsoft-producten is PowerShell naadloos verweven. Opties die je in de grafische interface kiest worden op de achtergrond door PowerShell-commando's uitgevoerd. Om taken makkelijker en sneller te kunnen herhalen, loont het de moeite hiervoor een PowerShell-script te schrijven. Het boek bestaat uit drie delen: - Deel I Introductie PowerShell - Deel II PowerShell en Active Directory - Deel III Remote administration & Core server