We, myself and AI : close harmony tussen intermenselijke, innermenselijke en buitenmenselijke intelligentie - Konings, Herman, 1964-; Vandist, Stefaan, ....- (Tielt : Lannoo, 2018)
Trendwatchers Herman Konings en Stefaan Vandist reizen de wereld rond en komen tot de vaststelling dat het samenspel van het intermenselijke (WE), het innermenselijke (MYSELF) en het uitermenselijke (ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE), in close harmony, de meest verleidelijke toekomstmuziek kan voortbrengen. We, Myself & A.I. is gecomponeerd voor mensen die zowel in markten als in de bredere samenleving geacht worden beslissing te nemen dan wel te faciliteren. Met tal van inzichten en praktische voorbeelden van 'slimme projecten' uit binnen- en buitenland.
Keywords: Trends