Lynx. (Barcelona : EDUCA, 2017)
• Train je waarnemingsvermogen • Zoek uit 400 afbeeldingen • Inclusief app Vind als eerste de afbeeldingen op het speelbord. Een actiespel voor degene met het waarnemings- en reactievermogen van een Lynx. Het spelbord bestaat uit een puzzel met daarop in totaal 400 afbeeldingen. De 400 kleine fotokaartjes geven aan welke afbeelding gezocht moet worden. En dat is lang niet altijd eenvoudig! De negendelige puzzel wordt op tafel uitgelegd. Dit kan op verschillende manieren waardoor ieder spel weer anders is. De kleine fotokaartjes worden in de zeshoekige doos gedaan. Iedere speler krijgt 3 fiches van dezelfde kleur. Daarna pakt iedere speler blind 3 voorwerpen uit de zeshoekige doos. Dan begint het spel. Iedere speler zoekt op het grote speelbord naar zijn voorwerpen en legt een fiche op het speelbord. Wie het eerst zijn fiches kwijt is, heeft gewonnen.
Logisch denken, Taalvaardigheden, Visuele waarneming, Woordenschat