De kleine instagram voor dummies : Jaap de Bruijn. - de Bruijn, Jaap, ....- (Amersfoort : BBNC uitgevers, 2016)
Facebook is Facebook, maar Instagram heeft de toekomst. Zegt men. Instagram zit in de lift. Na tieners en hobbyfotografen kiest een steeds groter wordende groep 'gewone' en professionele gebruikers voor het sociale netwerk waar alles draait om beeld. Foto's, maar ook video's. Van snapshots tot slimme campagnes, alles is mogelijk. Dit boek biedt veel praktijkvoorbeelden en een toegankelijke uitleg van alle mogelijkheden van Instagram.
Keywords: Sociale media ; instagram