België & Luxemburg - Mason, Antony, ....-; Hewetson, Zoë, ....-; Jones, Emma, ....- (Houten : Het Spectrum, 2018)
Met de reisgids Capitool België & Luxemburg ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, mooie plattegronden en de meest handige tips. De reisgids is opgedeeld in de zeven verschillende streken die België & Luxemburg rijk is. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven, inclusief foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het architectonische hoogstandje Atomium, de Grote Markt van Brussel, de dorstlessende Stella Artois Brouwerij in Leuven en het mooiste kasteel van Luxemburg: Burcht Vianden. De reisgids beschikt tevens over een handige lijst van restaurants, accommodaties, winkels en amusement in België en Luxemburg, buitenactiviteiten en speciale vakanties. Daarnaast geeft Capitool België & Luxemburg in alle tijden praktische informatie over jouw reis. Of dat nu gaat over reizen met kinderen, rijden in het drukke verkeer, internet, het vinden van geldautomaten of het openbaar vervoer: met het uitgebreide en handige overzicht achter in het boek, zal je overal beslagen ten ijs komen.
Keywords: België ; toerisme; Reisgidsen ; België