Complimentenspel : 80 complimenten die je laten stralen. (Amsterdam : Boom/Nelissen, 2015)
Het Complimentenspel bevat 80 kaarten met stoere, speelse en unieke complimenten. Het Complimentenspel is speciaal voor kinderen en iedereen die met kinderen werkt en leeft. Door complimenten voel je je gezien, erkend en gewaardeerd. Je krijgt een lach op je gezicht, gaat stralen en sprankelen. Door spelenderwijs met complimenten aan de slag te gaan leren kinderen om complimenten te geven, te ontvangen en op een vriendelijke manier met elkaar in contact te zijn. Het Complimentenspel zorgt voor plezier en verbinding op een speelse en ontspannen manier. Door dit spel te gebruiken leer je om het positieve te zien in jezelf en de ander. Hierdoor sta je open en krachtig in het leven en kun je de uitdagingen en lastige dingen van het leven beter aan. En natuurlijk krijg je ook gewoon een goed gevoel van complimenten. Kortom: Een doosje vol liefde en positiviteit. Het Complimentenspel is op verschillende manieren in te zetten. Je kunt het spel gebruiken bij: – individuele momenten met een kind – gezinsmomenten – groepsbegeleiding in een groep of klas Je kunt Het Complimentenspel gebruiken met: – een of meerdere kinderen – broer(s)+ zus(sen) onderling – ouder(s) + kind(eren) – klassen/groepen
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen