Krachtvriendjes : positieve en liefdevolle boodschappen voor kinderen van gescheiden ouders. (Amsterdam : Boom/Nelissen, 2015)
De Krachtvriendjes zijn speciale vriendjes voor kinderen van gescheiden ouders. Op elk kaartje staat een van de krachtvriendjes met een bekrachtigende boodschap of tip welke kinderen helpt tijdens en na de scheiding. Kinderen ervaren hierdoor een gevoel van steun, herkenning en erkenning. Ook helpt het hen om bewust te worden van hun eigen kracht, wensen en mogelijkheden. De kaartjes zijn een fijn hulpmiddel voor ouders en professionals om kinderen die een scheiding meemaken een extra steuntje in de rug te geven. Met behulp van deze krachtvriendjes geef je kinderen een belangrijke en positieve boodschap mee. Kinderen krijgen meer vertrouwen in zichzelf en de situatie dankzij de liefdevolle boodschappen van de Krachtvriendjes. De Krachtvriendjes delen wijsheid vanuit hun hart en zorgen ervoor dat ieder kind weer lacht.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen