U zegt wat wij denken : een praktische handleiding voor framing. - Blommaert, Jan, 1961-2021 (Berchem : EPO, 2019)
Politiek is een wereld van taal en beeldvorming, van framing. Dit is een praktische gids om de ogenschijnlijk objectieve begrippen te doorprikken én je eigen repliek te formuleren.
Keywords: Politiek ; framing