Excel 2019 - De Groot, Wim, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2019)
Microsoft Excel mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de ontelbare mogelijkheden van dit onderdeel van het Microsoft Office-pakket. Excel 2019 is de nieuwste versie van dit krachtige rekenprogramma.
Keywords: Office 2019 ; Excel 2009.