Check je tekst : tips en checklists om snel beter te schrijven - Tiggeler, Eric, 1961- (Den Haag : SDU, 2006)
Hoe pak je omvangrijke schrijfklussen als werkstukken en rapporten aan? Een afvinklijst helpt je bij het schrijven, controleren en verbeteren van je tekst. Met nieuwe onderwerpen, zoals de piramide-indeling van teksten, verwijzingen naar websites en tips voor het gebruik van je tekstverwerker.