USA-Zuidwest & Las Vegas - Bishop, Randa, ....-; Dailey, Donna, ....-; Franklin, Paul, ....- (Houten : Unieboek/Het Spectrum, 2016)
Reisgids voor het zuidwesten van de Verenigde Staten: Arizona, New Mexico, Zuid-Utah en Las Vegas, zowel qua natuurschoon als historie een van de aantrekkelijkste delen van Amerika. Zoals alle delen uit de Capitool-reeks hebben we hier een zeer mooie en gebruiksvriendelijke reisgids met honderden grote en kleine kleurenfoto's, kaderteksten met leuke feiten en weetjes, plattegronden en 'driedimensionale' weergave van gebouwen en stadsdelen (de cartografie van Capitool reisgidsen vormt een van de aantrekkelijkste delen van de lay-out).
Keywords: Reisgidsen ; Verenigde Staten