Geef je bedrijf een kickstart : klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming - Wicherson, Jolanda, ....- (Baarn : S2 Uitgevers, 2017)
Geef je bedrijf een kickstart Klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming Ondernemen is een prachtig vehikel om datgene wat jou werkelijk drijft in de wereld te zetten, om je missie vorm te geven en om te voorzien in je eigen inkomen. Maar ga niet als een kip zonder kop zoek naar klanten. En blijf niet achter de schermen sleutelen aan je aanbod, je visitekaartje, je website, enzovoort, voordat je ook maar één netwerkgesprek hebt gevoerd. Als het al zover komt ...
Keywords: Organisatieleer