Verkoop en verkoopmanagement - Jobber, David, 1947-; Lancaster, Geoffrey, 1938-; De Blick, Kurt, ....-; Dekker, Hans, ....- (Amsterdam : Pearson, 2014)
Verkoop en verkoopmanagement schept een volledig en helder beeld van de theoretische en de praktische kant van het vakgebied. Zowel de rol van de verkoper als die van de verkoopmanager wordt behandeld. In vijf delen komen de volgende onderwerpen aan bod: het verkoopperspectief, de verkoopomgeving, verkooptechnieken, verkoopmanagement en controle en beheer. Elk deel wordt afgesloten met een uitgebreide case.
Selling and sales management