Het oneerlijk voordeel : maak je concurrenten stikjaloers met onwaarschijnlijk unieke troeven - Ostyn, Kurt, ....-; Scherpereel, Cis, ....- ([Kortrijk] : Mex United, 2019)
Het oneerlijk voordeel is een wat vreemde term, niet? Geen nood. Dit boek verheldert en helpt je als ondernemer om met een set van unieke troeven de concurrentie stikjaloers te maken. Omdat jouw troeven niet te kopiëren zijn en zo sterk aan jou, je bedrijf, je merk, je product, ... verbonden zijn dat niemand anders die kan claimen. De vele cases tonen aan dat je het ook met een klein oneerlijk voordeel kan winnen van de grote jongens.