Madeira : 50 uitgelezen levada- en bergwandelingen: 50 wandelingen - Goetz, Rolf, ....- (Delft : Elmar, 2016)
De Rother wandelgids Madeira bevat vijftig wandelingen. Het Portugese 'bloemeneiland' staat bekend om de overweldigende flora. Maar ook het gunstige klimaat, de ruisende watervallen, de prachtige laurierbossen, de diepe dalen en de hoge bergen maken Madeira een paradijs voor wandelaars. Bovendien kan nergens anders ter wereld over grote afstanden langs de antieke irrigatiekanalen, de levada's, worden gewandeld. De wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen.
Keywords: Madeira ; reidsgids