La Palma - Schulze, Dieter, ....- (Den Haag : ANWB, 2018)
Reisgids over het Canarische eiland La Palma. Bij de plaatsbeschrijvingen wordt onder andere informatie geboden over uitstapjes, eetgelegenheden, sport en ontspanning en het openbaar vervoer. Daarnaast worden algemene en praktische zaken genoemd die van belang kunnen zijn bij een bezoek aan het eiland en zijn er vijf routes opgenomen om de omgeving wandelend en per auto te ontdekken. De informatie is zeer beknopt, maar biedt voldoende aanknopingspunten voor een verblijf op het eiland. Alleen de wandelvakantieganger zal op zoek moeten gaan naar een gids met duidelijke en uitgebreide routes, daar deze uitgave hier niet in voorziet. Ten slotte is de gids zakelijk maar prettig vormgegeven met kleurenfoto's, korte informatieblokjes en een handige uitneembare plattegrond met plaatsnamenregister.
Keywords: La Palma ; reisgids