Elektriciteit. (Recanati : Clementoni, 2014)
Maak meer dan 90 eenvoudige en veilige elektrische circuits! Doe een micro, motor, luidspreker met versterker, lampjes of helikopter werken. Ontdek de babsisprincipes van de elektriciteit. Heel gemakkelijk en in alle veiligheid. In deze set vind je een modulair montagesysteem waarmee je een echt elektrisch circuit kan bouwen. Gebruik de modules die jij wil. Zo kan je een microfoon, motor, of luidspreker laten werken, een helikopter laten vliegen of lampjes doen branden. 2 AAA-batterijen niet inbegrepen.
Vanaf 8 jaar